Våra tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och Stockholmsregionerna. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig coh professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

> Trädfällning

> Trädvård

> Stubbfräsning

> Bortforsling

> Bedömning

> Fruktträd

 

Läs Mer »

Om Ranglo Axe

Om oss

Ranglo Axe är ett ledande trädvårdsföretag i Sverige med stor kompetens och gediget kunnande. Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård i trädgård, park och skog.

Ranglo Axe tjänster inom trädvård håller högsta kvalité till lägsta möjliga priser.

Vi som hårt arbetande arboristlag har byggt vårt rykte på professionellt och ansvarstagande arbete, oavsett om det är fråga om trädvård eller trädfällning. Vår erfarenhet och utförande i Upplands är imponerande, som våra priser!

Vår filosofi

Vår filosofi

Träd är de största levande organismerna på vår jord. Vi är lyckligt lottade att ha dem omkring oss i vår vardagsmiljö. Antingen de finns i hemmet, i staden eller på arbetsplatsen, så är det vår uppgift att säkerställa att de förblir säkra och välmående. När livskraften på träden blir osäker eller utgör fara för människor och egendom, så erbjuder vi vår professionella erfarenhet och kunskap att säkert ta hand om träden så att vi kan njuta av dem i många år framöver.

Vill du anlita en arborist?

  • Få råd och besiktning av dina träd - gratis!  För ett kostnadsförslag, använd vårt kontaktformulär eller kontakta oss för en besiktning.

  • Bestäm ett datum. Vi arbetar året om! Om du vill anlita oss, så kan vi tillsammans hitta rätt tillfälle att utföra arbetet.