Våra tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och Stockholmsregionerna. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig coh professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

> Trädfällning

> Trädvård

> Stubbfräsning

> Bortforsling

> Fruktträd

Läs Mer »

Omdömen-2015

 

18 December 2015

Förtroendeingivande och perfekt skött från första kontakt till utfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Hälsningar Jörgen

Hej! Vad bra det blev! Så fint. Nu kännas det tryggare. Jag återkommer om stabilisering av eken. Tack för jobbet ni gjort.
Mvh Monica

 

1 December 2015

Tack för utfört arbete! Jag är mycket nöjd med det och med utförarna. Hälsa dem och tacka från mig.
Sven-Olof

 

25 November 2015

Jag kan meddela att jag är helt nöjd med hur arbetet utfördes, materialet lades åt sidan och att jag stod hänförd över hur skickligt yrkesfolk kan arbeta. Separat kommer jag att komplettera med några videoklipp.
Mvh Per Einarsson

 

18 November 2015

De kom, de gjorde jobbet, de städade och de försvann! Mycket trevliga unga män! Bara lovord! Jag skickar några foton!
Mvh Jack Järkvik

 

10 November 2015

Hej! Tack för hjälpen, proffsigt utfört.
Mvh Hans

 

4 November 2015

"Hej ! Vi är nöjda med arbetet och vår kommunikation! Kommer rekommendera er till andra, trevlig bemötande och bra och snabba svar. Tackar.
Vänligen Petra

 

2 Oktober 2015

Jag är nöjd med jobbet! Bra kommunikation innan. Jag blir förvånad över hur ofta man vill spendera pengar på någons affärsverksamhet utan att få vettiga svar. Fortsätt på eran inslagna väg!
Sen blev ju jobbet bra och snabbt utfört när vi väl bestämde oss!
Det enda jag kan anmärka på var att björken hade sågats upp och lämnats precis under en av våra balkonger (som också har en liten stege ner till marken). Vedhögen efter björken skapades runt den stegen. Jag kunde inte vara på plats och berätta var vi ville ha veden, men det var inte en så bra placering. En liten detalj, men jag återkopplar angående det ändå!
Jag kommer dock naturligtvis rekommendera er till alla jag träffar som behöver trädvård. Joe kändes mkt kompetent och gav bra råd om träden när vi träffades inför offerten!
/Niklas Lundborg

 

12 Oktober 2015

Hej! Tack för ett utmärkt utfört arbete! Allt såg fint ut och jag är väldigt nöjd med att grenarna var så prydligt ihopsamlade så det var lätt flytta till brasan. Hälsa alla som var där att jag är supernöjd. Hör av mig nästa gång jag vill ha hjälp.
Hälsningar Christer

 

1 Oktober 2015

We were very pleased with the service - quick, professional, and clean!
Thank you, Antonio

 

28 September 2015

Hej igen, Tack för ett bra jobb och ett i övrigt gott bemötande, detta minskade traumat med att fälla vårt älskade träd. Saknaden blir enorm i vår när det brukar blomma. Vi är nöjda och kommer åter att nyttja era tjänster vid ev. framtida behov. Givetvis rekommendera er!
Med nöjda hälsningar, Svante Svensson

 

14 September 2015

Jag är Mycket nöjd, det blev så fint.
Tack Birgitta

 

10 September 2015 Vi är väldigt nöjda med arbetet och vi kommer garanterat anlita er igen vid behov. =) Kommer starkt rekommendera er till mina vänner och bekanta.

Vi är mycket nöjda, skickade betalningen nyss. Återkommer till våren

 

30 Augusti 2015

Vi är mycket nöjda med ert arbete som dessutom var mycket prisvärt! Kontakten med er kändes också bra. Ni var flexibla och tillmötesgående.
Lotta och Klaus Misgeld

 

19 Augusti 2015

Hej, Ja, vi är mycket nöjda med jobbet. Tack så mycket! Vilka proffs!! Är djupt imponerad av deras skicklighet. Så skönt att samtidigt bli av med ris och grenar. Det blev tomt efter den stora lönnen. Tack än en gång :)
Jan och Ewa

 

5 Augusti 2015

Grabbarna glömde en bensindunk. Den står utomhus bakom garaget.
Med vänlig hälsning, Anders PS. Vi är mycket nöjda.

 

14 Juli 2015

Vi är som sagt mycket nöjda med arbetet och återkommer gärna. Ska se till att gilla er på facebook alternativt bidra med något på hemsidan.
Med vänlig hälsning, Tove Hedberg

 

30 Ju Mvh/ Björn Selldén

 

11 Juni 2015

Ja vi är så nöjda. Snabbt och bra gjort och trevliga killar. Skönt att vi kunde få hjälp så snart. Räkningen är betald. Varma hälsningar, Birgit

 

25 Maj 2015

Tack för ett mycket bra arbete. Fakturan betalas imorgon. Det uppskattas när någon både levererar vad som lovats men också tar sig tid att hjälpa till att fixa en del av det vi borde insett skulle göras samtidigt men missade att beställa! På återseende.
Magnus

 

24 April 2015

Tack, jag är jättenöjd! Jobbet var snabbt och effektivt utfört av trevliga grabbar. Vi kommer gärna att anlita er igen. Det är inte omöjligt att vi återkommer redan under JAS-perioden i år för att få hjälp bl a med att ta bort skadade och döda grenar på våra stora oxlar och att varsamt glesa ur kronorna.
Trevlig helg! Johanna Törnwall

 

23 April 2015

Hej,träden ser jättefina ut, det var tur att jag tog hjälp av er. Jag hör av mig igen när det är dags nästa gång. Hälsningar Anne Renstål

 

21 April 2015

Tack för hjälpen! Bra utfört arbete! Träden ser "piggare" ut nu! Stubben är nermald och sågspånet bli bra i trädgården. Tack än en gång!
Hälsningar, Ann-Kristin Eriksson

 

 

2 April 2015

Hej, det fungerade mycket bra och vi är väldigt nöjda med hur arbetet utfördes! Vi återkommer gärna vid eventuella framtida trädfällningar eller trädvård.
Gladapåskhälsningar, Benny

 

31 Mars 2015

Tack för ett professionellt och skickligt utfört arbete igår! Snabbt och effektivt! Joe och Patrik gav ett fint och sakkunigt intryck. Vi kommer gärna att vilja utnyttja ert företag igen när det blir aktuellt. Det fakturerade priset var också väl avvägt och enligt vår mening inte avskräckande för ev. fortsatta uppdrag.
Mvh, Sten

 

18 Mars 2015

Vi är absolut nöjda och kommer säkert att anlita er igen. Tack för hjälpen för den här gången :).
 Mvh/Karin

 

6 Mars 2015

Vi anlitade RangloAxe för kronbeskärning/ reducering/ höjning av ek och askar. Arbetet utfördes på ett utomordentligt professionellt sätt. Mycket noggrant och snabbt, dessutom till en skälig kostnad. Vi kommer med all sannolikhet att anlita RangloAxe för kommande uppdrag.
Hälsningar/Bernt

 

6 Mars 2015

Vi anlitade RangloAxe för kronbeskärning/ reducering/ höjning av ek och askar. Arbetet utfördes på ett utomordentligt professionellt sätt. Mycket noggrant och snabbt, dessutom till en skälig kostnad. Vi kommer med all sannolikhet att anlita RangloAxe för kommande uppdrag.
Hälsningar/Bernt

 

6 Mars 2015

We are happy with the services provided. We will think of your company next time we need work done! All the best, and have a nice weekend, Kelly.

 

12 Februari 2015

Tack för ett mycket proffsigt jobb. Jag återkommer inom kort eftersom jag kom på att jag borde bett er ta två träd till…
Med vänlig hälsning/Mattias Bolander

 

5 Februari 2015

Hejsan! Jag vill tacka för ett snabbt och smidigt arbete :) jag kommer absolut att rekommendera er. Mvh Jonas

 

4 Februari 2015

Hej!
Tack för ett mycket professionellt utfört arbete!
Centh Petterson

 

3 Februari 2015

Tack för ett väl utfört arbete i fredags. Vi är mycket nöjda och kommer såklart att anlita er igen vid ev framtida trädfällning.
Med vänlig hälsning /Tove och Sven