Våra tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och Stockholmsregionerna. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig coh professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

> Trädfällning

> Trädvård

> Stubbfräsning

> Bortforsling

> Fruktträd

Läs Mer »

Omdömen-2017

 

11 November 2017

Det är tredje gången vi anlitar Ranglo Axe. Som vanligt ett proffsigt utfört arbete. Snabbt och effektivt och helt uppstädat och rent när det är klart. Rekommenderas! Med vänlig hälsning, Ulf Jansson

 

23 Oktober 2017

Tack för ett super bra arbete. Vi är jättenöjda. Mvh Ola Mård

 

17 Oktober 2017

Jag är nöjd med ert arbete som utfördes på ett bra sätt. Ett plus var också att det blev så snabbt utfört efter beställning. Vidare tycker jag att jag fick ett positivt bemötande från er alla som jag har haft kontakt med. Jag var ute efter ett lokalt företag och ni fanns i närheten. Det var ju också flera positiva omdömen från era tidigare kunder. Det här var ju inget stort arbete men man vill ändå att det ska utföras smidigt, seriöst och utan krångel. Med vänlig hälsning Göran

 

15 Oktober 2017

Vi är otroligt nöjda. Vi var inte på plats någon av dagarna ni var här så jag hade inte möjlighet att tacka killarna/ tjejerna för ett gott arbete. Det syns inte förutom att det som är fällt och ska vara kvar att ni har varit här. Vi återkommer när / om vi beslutar för att fälla mer. Mvh Annika

 

14 Oktober 2018

Tack för bra arbete. Betalningen borde vara på ert konto den 16 oktober. Vi hittade er på nätet och fick positiva referenser gällande er av en granne samt vänner. Mvh Mikael Westin

 

11 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med er insats! Varmt tack! Vi kommer garanterat att vända oss till er i framtiden för liknade uppdrag. Med vänlig hälsning /Per

 

6 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet. Joe och kolleger var trevliga och jobbade säkert och snabbt. Vi kände oss trygga med deras arbete. Mvh, Mikaela

 

5 Oktober 2017

Tack, vad fint! Vi är så nöjda med jobbet, allt gjordes med omtanke och profession! Vi kan absolut rekommendera er till nya jobb! Vi återkommer gärna i vår med ytterligare träd som behöver tas om hand! Vi googlade arborist i Upplands län och hittade er- sedan kändes det väldigt bra efter första mötet med Joe! Med vänlig hälsning, Eva-Greta Ek

Hej. Stort tack för ett väl genomfört arbete, snabbt, professionellt och välorganiserat. Vår granne tipsade oss om er. mvh Jan Erik Lind

 

4 Oktober 2017

Oerhört snabbt o snyggt hanterat av Joe och Lisa. Ha det gott du med. Jag hör av mig igen vid nya behov. Peter

 

1 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet! Mvh Sara Löö

 

29 September 2017

Tackar för utfört arbete, blev jättebra! Ni anlitades för uppdraget då ni hade en bra och informativ hemsida samt väldigt bra och snabb återkoppling. Kan definitivt tänka mig att använda er igen vid framtida behov samt rekommendera er till andra. Med vänlig hälsning Mia & Marcus

 

24 September 2017

Det blev mycket bra och vi är jättenöjda. Fakturan är betald. Vi återkommer när det är dax igen. Mvh Daniel Frigell

 

21 September 2017

Tusen tack för ett toppenjobb med att ta ner trädet på vår tomt! Snabbt, snyggt och mycket trevligt bemötande. Vi kommer definitivt anlita er i fortsättningen och rekommendera andra om era tjänster. Ulrika Rätz

 

18 september 2017

Vi är väldigt nöjda med trädfällning, som ni utförde. Det gick väldigt snabbt och enligt det önskemål som vi valde. Med Vänliga Hälsningar Lars Linder

Vi är supernöjda med ert arbete . Hälsningar Evelina

 

11 September 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet. Grannarna också, som fick se fällningen från första parkett. Själva kunde vi tyvärr inte vara hemma och se hur det gick till. Vänliga hälsningar, Birgitta Olofsson

 

7 September 2017

Igår var killarna över hos mig och fixade till trädet, ville bara återkoppla och berätta att det blev riktigt riktigt bra! Stort tack / Stefan

 

6 September 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet och ni blir ett självklart förstaval vid framtida trädvård, det finns fler jobb, om än inte lika akuta. Min bedömning är att jobbet utfördes med stor skicklighet, närheten till hus och elledning gjorde fällningen av en av oxelns stammar ”tricky” som Joe uttryckte det, men det gick hur fint som helst. Dessutom gick det mycket fortare än jag hade trott, klart på någon timme inklusive uppsågning i meterbitar. Vad jag också uppskattar är att alla överenskomna klockslag och tider hölls så gott som på minuten, både vid besiktningen innan och på själva fällningsdagen, samt ett trevligt kundbemötande. Vänligen /Martin

 

9 September 2017

Hello! The guys came out today and I must say witnessing it was the most entertaining event I have seen thus far in 2017. Two true professionals and very nice guys to boot. They did an amazing job and I am very satisfied as was the wife when she came home. THANK YOU! Jon

 

30 Augusti 2017

Vi är jättenöjda och har lagt ut bilder och beröm på Facebook :-) Vänliga hälsningar Gustav Jacobsson

 

23 Augusti 2017

Stort tack för mycket väl utfört arbete. Motsvarade mina förväntningar och tomten var fint städad efteråt. Med Vänlig Hälsning/ Jonas Eriksson

 

22 Juni 2017

Tack så mycket för hjälpen med träden. Det blev verkligen bra. Det ser nu ut som parkträd istället för gamla skruttiga träd och förhoppningsvis kan de leva många år till. Jag kommer säkert anlita er igen för jag har några träd vid tomtgränsen och hos grannen som ska bort (med grannes godkännande såklart) men som står lite knepigt till. Sen har jag ju fler gamla lönnar som jag måste ta hand om på sikt. Hör av mig när det blir aktuellt. Mvh, Karl

Tack för ett bra arbete! Det var riktigt duktigt folk som vet hur man hanterar träd. Meddela också gärna de som var här att vi är nöjda. Jag såg direkt att de vet vad de håller på med : ) Mvh, Peter

 

19 Juni 2017

Arbetet utfördes bra och snabbt. Tips och idéer för hur det blir om man klipper Syrénhäcken på ett visst sätt mottogs tacksamt. Trevligt bemötande! Vänligen, Camilla Okcu

 

22 Maj 2017

Ett väldigt trevligt företag att ha att göra med. Snabba besked, tillförlitliga offerter och en noggrant och skickligt utförd trädfällning. Precisionsjobb! Plus trevligt bemötande vid alla kontakter. Kan rekommenderas! Med vänlig hälsning Jörgen

 

17 Maj 2017

Tack för ett bra jobb! Mvh, Anders H

 

11 Maj 2017

Hej! Tack för fakturan som jag med glädje ska betala. Arbetet med era skickliga medarbetare är perfekt utfört och det var ett sant nöje att få träffa dem alla tre. De är så trevliga och intressanta människor som vi gärna vill träffa igen och få hjälp med våra träd. Vi hör av oss efter sommaren. Varma och glada hälsningar till er alla! Birgitta Öman

 

4 Maj 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet! Väldigt proffsigt gjort. Precision i fällningarna och fin uppsågning av stockarna. Vi kommer definitivt kontakta er för framtida arbeten och rekommendera er för andra som behöver fällningar. De berättade vad de gjorde och förklarade olika metoder att lägga fällskären, lärde mig en hel del. Väldigt trevligt. Mvh, Ola

 

27 April 2017

Tack! Vi är jätte nöjda med snabb och trevlig service till ett förväntat resultat. Kommer gärna kontakta er i framtiden! Med Vänlig Hälsning Marika Hammarqvist

Hej, tack för ett mycket gott, professionellt och snabbt utfört arbete. Skickar du/ni fakturan så jag kan betala, tack! Björn

 

25 April 2017

Vi är tacksamma för det arbetet killarna har gjort hos oss på ett bra sätt. Mvh, Irja

 

24 April 2017

Anledning varför jag valde er var ert trevliga bemötande och att det kändes tryggt och proffsigt när ni kom och bedömde träden. Proffsiga, trevliga och glada killar som gjorde jobbet så snyggt! Som en granne sa:"Det är sån nöje och se proffsen jobba!". Jag är mer än nöjd med jobbet och kommer absolut och anlita er när resterande träd ska fällas. TACK för ert arbete!! Mvh Lea

 

18 April 2017

Jättebra jobb utfört!! Kommer gärna anlita igen vid trädvård/ avancerad trädfällning." Hälsningar Ingegerd Lindström

 

17 April 2017

Omdöme: Kunnigt och effektivt fick vi våra träd klippta och området rengjort från grenar och klipprester. Planeringen innan arbetet med offerter osv. fungerade också mycket bra. Med vänlig hälsning Lotta, Kv. Reykjaviks samfällighet.

 

12 April 2017

Hej! Tack, vi är mycket nöjda. Ni har duktiga och trevliga medarbetare. /Patrik Rydell

Arbetet utfördes snabbt, proffsigt och förtroendeingivande av mycket skickliga och trevliga män. Den information vi fick var exemplariskt tydlig och informativ. Bravo! Jag kommer gladeligen att rekommendera era tjänster till grannar och vänner. Mvh, Henrik Waltari

 

16 Mars 2017

Tack, arbetet var välgjort och allt avfall fint bortstädat! Vänliga hälsningar/Sofia

 

14 Mars 2017

Tack för ett väl utfört jobb!
Med vänlig hälsning, Magnus Almquist