Våra tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och Stockholmsregionerna. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig coh professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

> Trädfällning

> Trädvård

> Stubbfräsning

> Bortforsling

> Fruktträd

Läs Mer »

Omdömen

Omdömen

Intresserad av att anlita oss? Läs gärna några av våra tidigare kunders omdömen nedan

 

1 November 2017

Det är tredje gången vi anlitar Ranglo Axe. Som vanligt ett proffsigt utfört arbete. Snabbt och effektivt och helt uppstädat och rent när det är klart. Rekommenderas!
Med vänlig hälsning, Ulf Jansson

 

23 Oktober 2017

Tack för ett super bra arbete. Vi är jättenöjda. Mvh Ola Mård

 

15 Oktober 2017

Vi är otroligt nöjda. Vi var inte på plats någon av dagarna ni var här så jag hade inte möjlighet att tacka killarna/ tjejerna för ett gott arbete. Det syns inte förutom att det som är fällt och ska vara kvar att ni har varit här. Vi återkommer när / om vi beslutar för att fälla mer. Mvh Annika

 

11 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med er insats! Varmt tack! Vi kommer garanterat att vända oss till er i framtiden för liknade uppdrag. Med vänlig hälsning /Per

 

5 Oktober 2017

Hej. Stort tack för ett väl genomfört arbete, snabbt, professionellt och välorganiserat. Vår granne tipsade oss om er. mvh Jan Erik Lind 5/10: Tack, vad fint! Vi är så nöjda med jobbet, allt gjordes med omtanke och profession! Vi kan absolut rekommendera er till nya jobb! Vi återkommer gärna i vår med ytterligare träd som behöver tas om hand! Vi googlade arborist i Upplands län och hittade er- sedan kändes det väldigt bra efter första mötet med Joe! Med vänlig hälsning, Eva-Greta Ek

 

29 September 2017

Tackar för utfört arbete, blev jättebra! Ni anlitades för uppdraget då ni hade en bra och informativ hemsida samt väldigt bra och snabb återkoppling. Kan definitivt tänka mig att använda er igen vid framtida behov samt rekommendera er till andra. Med vänlig hälsning Mia & Marcus

 

21 September 2017

Tusen tack för ett toppenjobb med att ta ner trädet på vår tomt! Snabbt, snyggt och mycket trevligt bemötande. Vi kommer definitivt anlita er i fortsättningen och rekommendera andra om era tjänster. Ulrika Rätz

 

7 September 2017

Igår var killarna över hos mig och fixade till trädet, ville bara återkoppla och berätta att det blev riktigt riktigt bra! Stort tack / Stefan

 

30 Augusti 2017

Vi är jättenöjda och har lagt ut bilder och beröm på Facebook :-) Vänliga hälsningar Gustav Jacobsson

 

27 Juni 2017

Jag är väldigt nöjd med både ert bemötande och det utförda arbetet! Jag fick tips om er från en granne och kommer att rekommendera er vidare till vänner och bekanta./ Vänligen/Maria

 

19 Juni 2017

Arbetet utfördes bra och snabbt. Tips och idéer för hur det blir om man klipper Syrénhäcken på ett visst sätt mottogs tacksamt. Trevligt bemötande! Vänligen, Camilla Okcu

 

17 Maj 2017

Tack för ett bra jobb! Mvh, Anders H

 

4 Maj 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet! Väldigt proffsigt gjort. Precision i fällningarna och fin uppsågning av stockarna. Vi kommer definitivt kontakta er för framtida arbeten och rekommendera er för andra som behöver fällningar. De berättade vad de gjorde och förklarade olika metoder att lägga fällskären, lärde mig en hel del. Väldigt trevligt.
Mvh, Ola

 

27 April 2017

Hej, tack för ett mycket gott, professionellt och snabbt utfört arbete. Skickar du/ni fakturan så jag kan betala, tack! Björn

 

24 April 2017

Anledning varför jag valde er var ert trevliga bemötande och att det kändes tryggt och proffsigt när ni kom och bedömde träden. Proffsiga, trevliga och glada killar som gjorde jobbet så snyggt! Som en granne sa:"Det är sån nöje och se proffsen jobba!". Jag är mer än nöjd med jobbet och kommer absolut och anlita er när resterande träd ska fällas. TACK för ert arbete!! Mvh Lea

 

17 April 2017

Omdöme: Kunnigt och effektivt fick vi våra träd klippta och området rengjort från grenar och klipprester. Planeringen innan arbetet med offerter osv. fungerade också mycket bra. Med vänlig hälsning Lotta, Kv. Reykjaviks samfällighet.

 

12 April 2017

Arbetet utfördes snabbt, proffsigt och förtroendeingivande av mycket skickliga och trevliga män. Den information vi fick var exemplariskt tydlig och informativ. Bravo! Jag kommer gladeligen att rekommendera era tjänster till grannar och vänner. Mvh, Henrik Waltari

 

1 April 2017

Vi är nöjda och tack för snabb service. Precis som man vill ha det. Bästa marknadsföringen är ju mun till mun så ni borde lämna ett par visitkort i brevlådan efter utfört jobb som man kan ge till någon annan som behöver tips på företag som utför trädgårdstjänster. Mvh, Therese

 

15 Februari 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet som gick snabbt och smidigt på avtalad tid. Professionellt! Vi blev rekommenderade genom en bekant och är glada att vi följde dennes råd istället för att gå på någon av de andra offerterna vi fått in (ingen av dem levde riktigt upp till det vi efterfrågade). Mvh, Pernilla

 

30 December 2016

Är väldigt nöjd med ert arbete och kommer absolut anlita er när framtida träd ska fällas! Jag fick reda på att ni fanns genom vår granne som varit nöjda med er. Gott nytt år önskar vi er! MVH Pernilla med familj

 

16 December 2016

Hej och stort tack för suveränt utfört arbete. Har en son och en granne som behöver hjälp med att ha ner ett antal svåra granar och jag kommer att rekommendera er utan förbehåll ”ba så ni vet typ liksom alltså” Många hälsningar Sten

 

8 December 2016

Jag vill tacka för ett väldigt bra utfört arbete. Väldigt duktiga och effektiva killar! Med vänlig hälsning, Johan Sjöblom

 

29 November 2016

Hej, Tack för hjälpen, vi är nöjda och glada över ert jobb. mvh Inga-Lena

 

21 November 2016

Tack för ert arbete! Vi är SÅ nöjda! Vi tror att det blir jättefint när våren kommer. Och vi tycker också att ni är så trevliga att ha att göra med.
Vänliga hälsningar från Barbro och Fredrik

 

8 November 2016

Kan bara säga att vi är imponerade och supernöjda. Fint jobb trots uselt väder och glada vänliga personer som utförde det. Med vänlig hälsning, Hilde

 

27 Oktober 2016

Jag är ingen vidare på att skriva omdömen tyvärr :) Jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med det arbetet ni utfört, behöver jag mer hjälp så ringer jag er direkt!
Mvh, Per-Arne

 

14 Oktober 2016

Vi är verkligen nöjda med ert arbete som ni utförde och vi kommer säkert att återkomma nästa gång det är dags. Snabb återkoppling från dig efter att jag sökt er på nätet/telefon. Offerten kom inom utlovad tid och lönnen hanterades på ett bra sätt och allt avverkat togs omhand på ett bra sätt. Jag kan verkligen rekommendera Ranglo Axe! Hälsningar / Nicki

 

15 September 2016

Tack för bra och proffsigt utfört jobb! Återkommer kanske senare, har ju "en del att ta av" 😀! Hälsningar / Pontus

 

1 September 2016

Vi har fått hjälp av Joe och Roy vid flera tillfällen och är mycket nöjda! De är onekligen experter på träd och kan sin sak. Vi kommer fortsätta att anlita Ranglo Axe i framtiden. Mvh Johan

 

Tack Madeleine - vi är väldigt nöjda med både det utförda arbetet samt ert bemötande! Vi blev rekommenderade er av en god vän & kommer absolut att använda er i framtiden om behov uppstår😊 Med vänlig hälsning, Gabriella

 

19 Augusti 2016

Vi är så nöjda med ert arbete, vi fick en ny trädgård! Trevlig helg! Hälsningar Lotta Källman

 

21 Juli 2016

Tack för mycket fint utfört arbete. Tyvärr hann vi ej hem i tid, men allt är utfört till största belåtenhet. Med vänlig hälsning, Kai Arnell

 

6 Juni 2016

Tack för faktura. den är nu upplagd för betalning. Tack också för arbetet med våra träd! Jag sammanfattar omdömet i 3 ord: Proffsigt - snyggt - effektivt!
Mvh/ Ingela Nyström

 

16 Maj 2016

Tack så mycket för ett effektivt och väl genomfört arbete. Både grannen och vi är överens om att vi kommer att rekommendera er för våra bekanta när det gäller avancerad trädfällning.
Mvh, Angelica Wiklund

 

4 Maj 2016

Tack för ett snabbt och fint arbete.
MVH/ Ingvar Kärrman

 

27 April 2016

Vi är jättenöjda, Vår minst 100-åriga alm som dött stod med hus på två sidor. Killarna tog ner det stora trädet i delar med stor skicklighet och lugn. Sedan låg allt sorterat i högar och inte heller städningen glömdes bort. Väldigt proffsigt skött!
Mvh, Susanne

 

31 Mars 2016

Vi är mycket nöjda med jobbet och det trevliga bemötandet! Mvh Stig Brehmer

 

27 Februari 2016

Både vi och grannen är mycket nöjda med jobbet grabbarna utförde. Bra precision i fällningen, lätt att ta hand om efteråt för oss, väldigt skönt att vår stubbe frästes ner till en spånhög. Tackar för insatsen!
William

 

25 Januari 2015

Tack, jag är nöjd och ni kommer att få fälla ett par träd till men kanske först om något år för dom står så till att hästar måste placeras om :). Jag gillade främst att ni utan jag frågade sände över er försäkring. Det skapar ett förtroendefullt intryck och att ni tar saken på allvar och är seriösa. Offerten var också rimlig.
Anders

 

27 November 2015

Tack så mycket för fakturan och väldigt mycket tack till Roy och Stefan för det fina jobbet med trädfällning i går. Ni får gärna skriva på er hemsida att de är oerhört skickliga, jobbar med stor kunskap, omsorg, och säkerhet. De är mycket trevliga, diskuterar utförligt vad som ska göras och dessutom städar de noga efter sig när de är färdiga! Jag kommer att rekommendera dem till vem jag än möter som behöver hjälp med sina träd.
Med vänlig hälsning Kristina

 

Det verkar som om killen som sågade har gjort ett bra jobb. Tyvärr hade jag inte tillfälle att vara med och det var synd, för vicevärden med fru var imponerade av hans sätt att bara med hjälp av rep klänga i träden och utföra jobben! Blir det aktuellt med liknande jobb igen kommer vi gärna att anlita er. Jag/vi är inte med på facebook - får göra reklam för er på annat sätt!
Många hälsningar Inger

 

19 November 2015

Vi är jättenöjda med arbetet igår - snabbt, trevligt, professionellt och prisvärt. Om vi behöver hjälp igen med våra träd kommer vi definitivt att kontakta er.
Vänliga hälsningar, Aina och Benjamin

 

5 November 2015

Det blev så himla bra. Och våra kaniner blev överförtjusta när det trilla ner massa smaskiga grenar med löv i deras inhägnad :) Vi höres åter igen, tack.
Hanna

 

13 Oktober 2015

Vi är väldigt nöjda, stort tack! Trevlig och kunnig personal. Arbetet snabbt och grundligt utfört, snyggt uppstädat efteråt. Rekommenderar Ranglo Axe mycket varmt!
Mvh Anna Konvicka

 

11 Oktober 2015

Hej, Vi är mycket nöjda! Både med trävården och fällningen samt bortfraktandet från tomten.
hälsningar Pernilla

 

17 Oktober 2017

Jag är nöjd med ert arbete som utfördes på ett bra sätt. Ett plus var också att det blev så snabbt utfört efter beställning. Vidare tycker jag att jag fick ett positivt bemötande från er alla som jag har haft kontakt med. Jag var ute efter ett lokalt företag och ni fanns i närheten. Det var ju också flera positiva omdömen från era tidigare kunder. Det här var ju inget stort arbete men man vill ändå att det ska utföras smidigt, seriöst och utan krångel. Med vänlig hälsning Göran

 

14 Oktober 2017

Tack för bra arbete. Betalningen borde vara på ert konto den 16 oktober. Vi hittade er på nätet och fick positiva referenser gällande er av en granne samt vänner. Mvh Mikael Westin

 

6 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet. Joe och kolleger var trevliga och jobbade säkert och snabbt. Vi kände oss trygga med deras arbete. Mvh, Mikaela

 

1 Oktober 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet! Mvh Sara Lööf 4/10: Oerhört snabbt o snyggt hanterat av Joe och Lisa. Ha det gott du med. Jag hör av mig igen vid nya behov. Peter

 

24 Septmeber 2017

Det blev mycket bra och vi är jättenöjda. Fakturan är betald. Vi återkommer när det är dax igen. Mvh Daniel Frigell

 

18 Septmeber 2017

Vi är supernöjda med ert arbete.
Hälsningar Evelina

 

18/9: Vi är väldigt nöjda med trädfällning, som ni utförde. Det gick väldigt snabbt och enligt det önskemål som vi valde. Med Vänliga Hälsningar Lars Linder

 

6 Septmeber 2017

Vi är mycket nöjda med arbetet och ni blir ett självklart förstaval vid framtida trädvård, det finns fler jobb, om än inte lika akuta. Min bedömning är att jobbet utfördes med stor skicklighet, närheten till hus och elledning gjorde fällningen av en av oxelns stammar ”tricky” som Joe uttryckte det, men det gick hur fint som helst. Dessutom gick det mycket fortare än jag hade trott, klart på någon timme inklusive uppsågning i meterbitar. Vad jag också uppskattar är att alla överenskomna klockslag och tider hölls så gott som på minuten, både vid besiktningen innan och på själva fällningsdagen, samt ett trevligt kundbemötande.
Vänligen /Martin

 

4 September 2017

Hello! The guys came out today and I must say witnessing it was the most entertaining event I have seen thus far in 2017. Two true professionals and very nice guys to boot. They did an amazing job and I am very satisfied as was the wife when she came home. THANK YOU! Jon

 

23 Augusti 2017

Stort tack för mycket väl utfört arbete. Motsvarade mina förväntningar och tomten var fint städad efteråt. Med Vänlig Hälsning/ Jonas Eriksson

 

22 Juni 2017

Tack så mycket för hjälpen med träden. Det blev verkligen bra. Det ser nu ut som parkträd istället för gamla skruttiga träd och förhoppningsvis kan de leva många år till. Jag kommer säkert anlita er igen för jag har några träd vid tomtgränsen och hos grannen som ska bort (med grannes godkännande såklart) men som står lite knepigt till. Sen har jag ju fler gamla lönnar som jag måste ta hand om på sikt. Hör av mig när det blir aktuellt. Mvh, Karl

 

22 Maj 2017

Ett väldigt trevligt företag att ha att göra med. Snabba besked, tillförlitliga offerter och en noggrant och skickligt utförd trädfällning. Precisionsjobb! Plus trevligt bemötande vid alla kontakter. Kan rekommenderas! Med vänlig hälsning Jörgen

 

11 Maj 2017

Hej! Tack för fakturan som jag med glädje ska betala. Arbetet med era skickliga medarbetare är perfekt utfört och det var ett sant nöje att få träffa dem alla tre. De är så trevliga och intressanta människor som vi gärna vill träffa igen och få hjälp med våra träd. Vi hör av oss efter sommaren. Varma och glada hälsningar till er alla!
Birgitta Öman

 

27 April 2017

Tack! Vi är jätte nöjda med snabb och trevlig service till ett förväntat resultat. Kommer gärna kontakta er i framtiden! Med Vänlig Hälsning Marika Hammarqvist

 

 

25 April 2017

Vi är tacksamma för det arbetet killarna har gjort hos oss på ett bra sätt. Mvh, Irja

 

18 April 2017

Jättebra jobb utfört!! Kommer gärna anlita igen vid trädvård/ avancerad trädfällning. Hälsningar Ingegerd Lindström

 

12 April 2017

Hej! Tack, vi är mycket nöjda. Ni har duktiga och trevliga medarbetare. /Patrik Rydell

 

16 Mars 2017

Tack, arbetet var välgjort och allt avfall fint bortstädat! Vänliga hälsningar/Sofia

 

14 Mars 2017

Tack för ett väl utfört jobb!
Med vänlig hälsning, Magnus Almquist

 

19 December 2016

Tusen tack till killarna för ett fantastiskt väl utfört arbete, jag är jättenöjd. Med vänlig hälsning, Ulf

 

29 November 2016

Hej, Tack för hjälpen, vi är nöjda och glada över ert jobb. mvh Inga-Lena

 

25 November 2016

Vi är mycket nöjda med ert arbete, både vad gäller fällning och uppstädning/borttransport efteråt. Proffsigt och snabbt utfört, det kunde inte ha varit bättre. Kan verkligen rekommendera andra att anlita er. //Sven, Litslena

 

14 November 2016

Ännu en gång tack för grymt utfört arbete. Mvh / Tomas

 

2 November 2016

Hej! Vi är mycket nöjda med genomförandet av era tjänster. De två som var här var dessutom väldigt trevliga!
Ann /Brf Stockrosen

 

25 Oktober 2016

Ni gjorde det omöjliga möjligt! Fällde en död stor gran i hörnet av vår tomt vilken gränsar mot tre tomter, utan att skada så mycket som ett hårstrå. TACK! Ingemar

 

21 September 2016

Tack för ett bra och effektivt jobb. Är nöjd med resultatet och smidigheten i kontakten före arbetet. Jag hade kontakt med fler trädvårdare men tyckte er metod var mest skonsam för min trädgård. Kommer absolut kontakta er i framtiden om det blir aktuellt. Ha det! Med vänlig hälsning, Jens Arosenius

 

28 Augusti 2016

Jag är jättenöjd med arbetet med mina träd. Tack till Joe och hans medarbetare. När mer skall ner hör jag givetvis av mig till er. Mvh Ingrid

 

22 Juli 2016

Vi är väldigt nöjda. Vi hör av oss säkert igen. Mvh / David

 

10 Juni 2016

Vi är mycket nöjda med det goda resultatet! Träden blev så mycket bättre än vad vi trodde skulle vara möjligt, långt över förväntan alltså. Stort tack!
Familjen Wessman, Vänge

 

Det blev superbra, vi är nöjda. Mycket credd för hur ni kommunicerar till kund. Inga frågetecken, man vet vad som gäller. Med vänlig hälsning, Johan Hising

 

25 Maj 2016

Tackar Ranglo Axe! Väl och smidigt utfört arbete med att ta ner, sektionsfälla storbjörkar, stående mycket nära, ca 3,5 m invid bostadshus samt björkar lutande in över uthus. Imponerande. Vi kommer åter.
Sven uti Jumkil.

 

15 Maj 2016

Som vanligt ett mycket bra och proffsigt arbete, Jag vet precis vart jag vänder mig när nytt behov uppstår, och vilka jag rek. till grannar och vänner. Ranglo Axe givetvis.
Hälsningar, Svante

 

2 Maj 2016

Tack för väl utfört jobb, så skönt att komma hem på fredagen se trädet nedtaget! Cool film :-) Nu har vi inte så många problemträd kvar som behöver fällas men jag tror killarna fick med sig ett jobb av grannen!
/Anna

 

18 April 2016

Vi är väldigt nöjda med arbetet! Tack så jättemycket! Jag är dålig på att skriva omdömen men supernöjda är vi :-)
Mvh, Camilla

 

17 Mars 2016

Jag är väldigt nöjd med det arbete er trevlige kille utförde och ska gärna anlita er igen. Nu är ju inte min trädgård så mycket att jobba med men man vet ju aldrig!
mvh Gitt

 

24 Februari 2016

Tack återigen för ett rakt igenom professionellt agerande och att ni på ett enkelt sätt får saker gjort för kunden. Jag har anlitat er i flera år nu och är alltid mycket nöjd. Alldeles blomstrande!
Fredrik Lindstedt

 

13 Januari 2016

Hej! Tack för ett proffsigt jobb med fällningen av träden. Vi är mycket nöjda med hjälpen.
Richard

 

18 December 2015

Förtroendeingivande och perfekt skött från första kontakt till utfört arbete. Jag är mycket nöjd!
Hälsningar Jörgen

 

Hej! Vad bra det blev! Så fint. Nu kännas det tryggare. Jag återkommer om stabilisering av eken. Tack för jobbet ni gjort.
Mvh Monica

 

1 December 2015

Tack för utfört arbete! Jag är mycket nöjd med det och med utförarna. Hälsa dem och tacka från mig.
Sven-Olof

 

25 November 2015

Jag kan meddela att jag är helt nöjd med hur arbetet utfördes, materialet lades åt sidan och att jag stod hänförd över hur skickligt yrkesfolk kan arbeta. Separat kommer jag att komplettera med några videoklipp.
Mvh Per Einarsson

 

18 November 2015

De kom, de gjorde jobbet, de städade och de försvann! Mycket trevliga unga män! Bara lovord! Jag skickar några foton!
Mvh Jack Järkvik

 

10 November 2015

Hej! Tack för hjälpen, proffsigt utfört.
Mvh Hans

 

4 November 2015

"Hej ! Vi är nöjda med arbetet och vår kommunikation! Kommer rekommendera er till andra, trevlig bemötande och bra och snabba svar. Tackar.
Vänligen Petra

 

2 Oktober 2015

Jag är nöjd med jobbet! Bra kommunikation innan. Jag blir förvånad över hur ofta man vill spendera pengar på någons affärsverksamhet utan att få vettiga svar. Fortsätt på eran inslagna väg!
Sen blev ju jobbet bra och snabbt utfört när vi väl bestämde oss!
Det enda jag kan anmärka på var att björken hade sågats upp och lämnats precis under en av våra balkonger (som också har en liten stege ner till marken). Vedhögen efter björken skapades runt den stegen. Jag kunde inte vara på plats och berätta var vi ville ha veden, men det var inte en så bra placering. En liten detalj, men jag återkopplar angående det ändå!
Jag kommer dock naturligtvis rekommendera er till alla jag träffar som behöver trädvård. Joe kändes mkt kompetent och gav bra råd om träden när vi träffades inför offerten!
/Niklas Lundborg

 

12 Oktober 2015

Hej! Tack för ett utmärkt utfört arbete! Allt såg fint ut och jag är väldigt nöjd med att grenarna var så prydligt ihopsamlade så det var lätt flytta till brasan. Hälsa alla som var där att jag är supernöjd. Hör av mig nästa gång jag vill ha hjälp.
Hälsningar Christer

 

1 Oktober 2015

We were very pleased with the service - quick, professional, and clean!
Thank you, Antonio

 

28 September 2015

Hej igen, Tack för ett bra jobb och ett i övrigt gott bemötande, detta minskade traumat med att fälla vårt älskade träd. Saknaden blir enorm i vår när det brukar blomma. Vi är nöjda och kommer åter att nyttja era tjänster vid ev. framtida behov. Givetvis rekommendera er!
Med nöjda hälsningar, Svante Svensson

 

14 September 2015

Jag är Mycket nöjd, det blev så fint.
Tack Birgitta

 

10 September 2015

Vi är väldigt nöjda med arbetet och vi kommer garanterat anlita er igen vid behov. =) Kommer starkt rekommendera er till mina vänner och bekanta. Min pappa tyckte mycket om att ni tog er tid att berätta och förklara. Vårt omdöme är att ni är professionella, kunniga, mycket prisvärda. Lyssnar på kundens behov och är väldigt trevliga =)
Vänliga hälsningar, Jenny Edlund Nummelin

 

8 September 2015

Vi är mycket nöjda, skickade betalningen nyss. Återkommer till våren för fortsatt samarbete. Kul att se proffs i arbete. Mvh, Bengt Simonsson

 

30 Augusti 2015

Vi är mycket nöjda med ert arbete som dessutom var mycket prisvärt! Kontakten med er kändes också bra. Ni var flexibla och tillmötesgående.
Lotta och Klaus Misgeld

 

19 Augusti 2015

Hej, Ja, vi är mycket nöjda med jobbet. Tack så mycket! Vilka proffs!! Är djupt imponerad av deras skicklighet. Så skönt att samtidigt bli av med ris och grenar. Det blev tomt efter den stora lönnen. Tack än en gång :)
Jan och Ewa

 

18 Augusti 2015

Tack för ett väl utfört arbete! Jobbet gjordes av trevliga arborister, på och i tid, och utan oförutsedda skador på tomt eller annat :-)
Mvh, Emil Lundborg

 

5 Augusti 2015

Grabbarna glömde en bensindunk. Den står utomhus bakom garaget.
Med vänlig hälsning, Anders PS. Vi är mycket nöjda.

 

27 Juli 2015

Hej! Vi är så nöjda och tycker att arbetet är jättefint utfört. Tack så mycket. Vi återkommer gärna. Hälsningar Maria Elmén

 

14 Juli 2015

Vi är som sagt mycket nöjda med arbetet och återkommer gärna. Ska se till att gilla er på facebook alternativt bidra med något på hemsidan.
Med vänlig hälsning, Tove Hedberg

 

30 Juni 2015

Tack för ett fint utfört jobb.
Mvh/ Björn Selldén

 

11 Juni 2015

Ja vi är så nöjda. Snabbt och bra gjort och trevliga killar. Skönt att vi kunde få hjälp så snart. Räkningen är betald. Varma hälsningar, Birgit

 

25 Maj 2015

Tack för ett mycket bra arbete. Fakturan betalas imorgon. Det uppskattas när någon både levererar vad som lovats men också tar sig tid att hjälpa till att fixa en del av det vi borde insett skulle göras samtidigt men missade att beställa! På återseende.
Magnus

 

24 April 2015

Tack, jag är jättenöjd! Jobbet var snabbt och effektivt utfört av trevliga grabbar. Vi kommer gärna att anlita er igen. Det är inte omöjligt att vi återkommer redan under JAS-perioden i år för att få hjälp bl a med att ta bort skadade och döda grenar på våra stora oxlar och att varsamt glesa ur kronorna.
Trevlig helg! Johanna Törnwall

 

23 April 2015

Hej,träden ser jättefina ut, det var tur att jag tog hjälp av er. Jag hör av mig igen när det är dags nästa gång. Hälsningar Anne Renstål

 

21 April 2015

Tack för hjälpen! Bra utfört arbete! Träden ser "piggare" ut nu! Stubben är nermald och sågspånet bli bra i trädgården. Tack än en gång!
Hälsningar, Ann-Kristin Eriksson

 

 

2 April 2015

Hej, det fungerade mycket bra och vi är väldigt nöjda med hur arbetet utfördes! Vi återkommer gärna vid eventuella framtida trädfällningar eller trädvård.
Gladapåskhälsningar, Benny

 

31 Mars 2015

Tack för ett professionellt och skickligt utfört arbete igår! Snabbt och effektivt! Joe och Patrik gav ett fint och sakkunigt intryck. Vi kommer gärna att vilja utnyttja ert företag igen när det blir aktuellt. Det fakturerade priset var också väl avvägt och enligt vår mening inte avskräckande för ev. fortsatta uppdrag.
Mvh, Sten

 

18 Mars 2015

Vi är absolut nöjda och kommer säkert att anlita er igen. Tack för hjälpen för den här gången :).
 Mvh/Karin

 

6 Mars 2015

Vi anlitade RangloAxe för kronbeskärning/ reducering/ höjning av ek och askar. Arbetet utfördes på ett utomordentligt professionellt sätt. Mycket noggrant och snabbt, dessutom till en skälig kostnad. Vi kommer med all sannolikhet att anlita RangloAxe för kommande uppdrag.
Hälsningar/Bernt

 

6 Mars 2015

Vi anlitade RangloAxe för kronbeskärning/ reducering/ höjning av ek och askar. Arbetet utfördes på ett utomordentligt professionellt sätt. Mycket noggrant och snabbt, dessutom till en skälig kostnad. Vi kommer med all sannolikhet att anlita RangloAxe för kommande uppdrag.
Hälsningar/Bernt

 

6 Mars 2015

We are happy with the services provided. We will think of your company next time we need work done! All the best, and have a nice weekend, Kelly.

 

12 Februari 2015

Tack för ett mycket proffsigt jobb. Jag återkommer inom kort eftersom jag kom på att jag borde bett er ta två träd till…
Med vänlig hälsning/Mattias Bolander

 

5 Februari 2015

Hejsan! Jag vill tacka för ett snabbt och smidigt arbete :) jag kommer absolut att rekommendera er. Mvh Jonas

 

4 Februari 2015

Hej!
Tack för ett mycket professionellt utfört arbete!
Centh Petterson

 

3 Februari 2015

Tack för ett väl utfört arbete i fredags. Vi är mycket nöjda och kommer såklart att anlita er igen vid ev framtida trädfällning.
Med vänlig hälsning /Tove och Sven