Omdömen

22 Juni 2017
"Tack för ett bra arbete! Det var riktigt duktigt folk som vet hur man hanterar träd. Meddela också gärna de som var här att vi är nöjda. Jag såg direkt att de vet vad de håller på med : ) Mvh, Peter"

 

"Tack för ett bra och effektivt jobb. Är nöjd med resultatet och smidigheten i kontakten före arbetet. Jag hade kontakt med fler trädvårdare men tyckte er metod var mest skonsam för min trädgård. Kommer absolut kontakta er i framtiden om det blir aktuellt. Ha det! Med vänlig hälsning, Jens Arosenius
Mvh/ Ingela Nyström"

Mer Omdömen »

Bedömning

snö

Takskottning - varför är det nödvändigt?

Efter ihållande snöfall under vintermånaderna belastas många tak, speciellt de som är platta, med mycket extra vikt och detta är de inte byggda att hålla för. Även i takvinklar kan snö samlas. Snö och is kan orsaka stora och till och med ohjälpliga skador på taket.

Is på takrännor kan ge upphov till skador på dessa, speciellt vid snöras från taket, då snö och is kan dra ned takrännor och takpannor. Istappar är också en risk för gående på trottoaren nedanför eller ovanför entreér till byggnader, då de kan falla ned och allvarligt skada någon.

takskottning

Hur kan vi göra detta på ett säkert sätt?

Våra anställda är professionella trädklättrare, som även har kompetens att klättra på byggnader. Vi använder den senaste klättringstekniken och utrustningen. När vi arbetar i tätbebyggelse har vi även anställda på marken som ser till att ingen går in i arbetsområdet. Vid röjning av snö och istappar använder vi snöskyfflar, gummiklubbor och mejsel.

 

Försäkring

Vi ha fullgod ansvars- och olycksfallsförsäkring för alla typer av snöröjningsarbete. Försäkringsbevis kan ordnas vid behov.

 

För mycket snö på tomten?

Har du för mycket snö på din tomt och ingenstans att göra av den, har vi minilastare och traktor som kan forsla snön till snötippen.

Om du behöver hjälp med takskottning och skottning, vänd dig till oss!

Ta kontakt med oss så utför vi kostnadsfri besiktning och offert.