Omdömen

28 Oktober 2018
"Vi är fullt nöjda med jobbet, till ett bra pris. Hälsningar, Sture"

25 Oktober 2018
"Först ett stort TACK för ett snabbt & proffsigt arbete. Efter ett antal gånger och månader (3) av kontakter med annat företag och ej fått något svar blev jag väldigt trött och lessen när de lovat komma med offert. Jag kom då ihåg Er. Ni sågade ner vår lönn våren 2013 och jag hade fakturan kvar. Det var stubben som åkte nu plus syrenbusken och alla buskarna på trekanten. Jag rekommenderar Er! Hälsning / Björn"

Mer Omdömen »

Stubbfräsning

stubbar

Efter trädfällning återstår en del av stammen och dess rötter, dvs stubben, vilken vi mer än gärna hjälper er att ta bort!
Att försöka hugga eller gräva bort en stubbe kan vara mycket svårt och tidsödande.


stubbfräsare

Stubbfräsning är därför det skonsammaste och mest effektiva sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok.

Beroende på omgivningen så kan en stubbe vara problematiskt på följande sätt:

    • Nya skott kan produceras och trädet fortsätter att leva ovan och/eller under marken.

    • Utgöra svårigheter för gräsklippning och öka slitage på gräsklipparen.

    • Förstöra helhetstrycket i landskapet.

    • Vara ett hinder för byggprojekt.

Vår stubbfräsare

stubbfräsare

Vi kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi äger en Vermeer SC362 stubbfräsare som med sin kraftfulla motor och sina vassa Yellow Jackets kan fräsa bort stubben snabbt och effektivt. Kvar blir endast ett hål som fylls igen med jord och det flis som uppstått efter stubben blivit bortfräst. Detta resulterar oftast i en hög som med hjälp av väder blir till fin jord igen, ni kan naturligtvis välja att sprida ut överskottet av fliset i andra rabatter/valda områden och lägga på ett litet lager med ny jord för att så gräs.