Omdömen

28 Mars 2019
"Vi är supernöjda - tack!! 🙏 hittade er via tips i den lokala Facebook gruppen för Storvreta. Med vänlig hälsning, Maria"

26 Mars 2019
"Hej och tack för väl utfört arbete, vi är verkligen nöjda med resultatet, en luftigare och vackrare lind. /Katrin & Jan"

18 Mars 2019
"Nu har vi kommit upp till Frubolshöjden. Det var jätteskönt att kunna gå utan vara rädd att träd ska ramla ner. Vi insåg också att träden som vi ska ta bort var väldigt stora när dom kom ner😬😫 Hälsning Carita"

Mer Omdömen »

Stubbfräsning

stubbar

Efter trädfällning återstår en del av stammen och dess rötter, dvs stubben, vilken vi mer än gärna hjälper er att ta bort!
Att försöka hugga eller gräva bort en stubbe kan vara mycket svårt och tidsödande.


stubbfräsare

Stubbfräsning är därför det skonsammaste och mest effektiva sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok.

Beroende på omgivningen så kan en stubbe vara problematiskt på följande sätt:

    • Nya skott kan produceras och trädet fortsätter att leva ovan och/eller under marken.

    • Utgöra svårigheter för gräsklippning och öka slitage på gräsklipparen.

    • Förstöra helhetstrycket i landskapet.

    • Vara ett hinder för byggprojekt.

Vår stubbfräsare

stubbfräsare

Vi kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi äger en Vermeer SC362 stubbfräsare som med sin kraftfulla motor och sina vassa Yellow Jackets kan fräsa bort stubben snabbt och effektivt. Kvar blir endast ett hål som fylls igen med jord och det flis som uppstått efter stubben blivit bortfräst. Detta resulterar oftast i en hög som med hjälp av väder blir till fin jord igen, ni kan naturligtvis välja att sprida ut överskottet av fliset i andra rabatter/valda områden och lägga på ett litet lager med ny jord för att så gräs.