Trädfällning & Trädarbete i hela uppland

Våra erfarna arborister i Uppsala erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård i trädgård, park och skog.

Läs mer

Ring oss idag: 073 553 8598 

trädfällning

Vi erbjuder trädfällning och kringtjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och övriga Uppland. Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig och professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

Miljö

Vi på Ranglo Axe AB är mycket miljömedvetna och har som mål att göra minsta möjliga åverkan både lokalt och globalt under den tid vi har nöjet att få utföra våra arbeten. För oss går detta hand i hand med att även aktivt arbeta med fokus på säkerhet och att bibehålla en hälsosam arbetsmiljö, både för oss och våra kunder.

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill beställa tjänster eller få hjälp och råd. Vi erbjuder alla potentiella kunder en kostnadsfri bedömning innan vi lämnar en offert. 

Info Från skatteverket

Sedan 1 januari 2021 är taket för rutavdraget 75 000 kronor per person och år. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år. Sammanlagt kan en privatperson få 75 000 kronor i rotavdrag och rutavdrag per år.

Har du frågor eller vill boka en kostnadsfri bedömning?

Klicka på knappen nedan och fyll i vårt kontaktformulär!

Kontakta oss

Jag kan starkt rekommendera Ranglo Axe för trädfällning med efterarbete.

Trevligt bemötande, professionellt utfört arbete med minimal

påverkan på övriga trädgården. Snyggt och städat efteråt.

   

Linda Melkersson - 04/12/2020