Om oss

Omdömen - 2022

Intresserad av att anlita oss? Läs gärna några av våra tidigare kunders omdömen nedan

Tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och övriga Uppland.

Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig och professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

Läs mer om våra tjänster 2023 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

16/2
Tack så mycket och det var bara fint att få det gjort så snart. Träden blev jättefina.
/Lena

 

21/2

Vi är väldigt nöjda med Joe och kommer definitivt återkomma vid behov framöver. Allt gott! Med Vänliga Hälsningar, Pär

 

22/2

Jag är otroligt nöjd. Tyvärr var jag tvungen att åka iväg eftersom bussarna slutade att fungera igår och min fru behövde ta sig till jobbet. Tanken var att bjuda på kaffe! MVH Kåge 

 

28/2

Vi var upp och tittade i går, och vi tycker att det ser bra ut. Jag förstår att de behövde lägga ut flis för att kunna röra sig där. Det var mer is där än jag hade väntat mig. Jag hoppas att arbetet gick bra trots det.

Mvh, Eva

 

1/3

Vi är mycket nöjda med allt från det administrativa till utförande av arbetet. Allt som utlovades på offerten utfördes på ett snabbt, effektivt och mycket professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Ranglo Axe. Tack för hjälpen! Vi återkommer om vi behöver med hjälp.


Med Vänlig Hälsning, Ulf och Helena

 

7/3

This is the second time we used Ranglo Axe to remove trees and will definitely do so again. They are extremely fast and efficient and very careful when felling trees close to buildings. I can highly recommend using their services for tree removal with minimal fuss!


Thanks for the excellent service.


Best regards,

Ronnie

 

9/3

Tackar för bra utfört jobb igår, vi är mycket nöjda med det.

Ni tog ner ett träd åt en granne för ett antal år sedan, därav hade jag er på minnet och hittade sedan kontaktuppgifter och bra information på er hemsida.


Mvh
Erik 

 

10/3

Tack RangloAxe för personlig och professionell hjälp, allt fungerade utmärkt! Mvh, Maria

 

16/3

Tack så mycket för hjälpen med trädfällning. Ni blev rekommenderade av en gammal kund. Vi uppskattar att ni snabbt hörde av er. Jobbet utfördes professionellt enligt våra önskemål. Det märktes att ni var kunniga och effektiva och vi rekommenderar er utan reservation. Vi tänker själva anlita er igen om behovet uppstår. Mvh, Laurent

 

16/3

Hej och tack för hamlingen. Lika prydligt och fint som tidigare år.

Klart jag hör av mig igen. Hälsningar, Björn Milesson Fors

 

4/4

Tack så mycket och tack för hjälpen och det var jättebra att ni kunde hjälpa oss med de extra stubbarna också! 
Hälsningar
Niklas 

 

13/4

Vi är väldigt nöjda med ert professionella och snabba arbete och kan varmt rekommendera er till fler. Otroligt trevlig och skicklig personal.


Med vänlig hälsning,
Linda

 

22/4

Allt gick smidigt och marken var mer välstädad efter killarna lämnat efter utförd ansning och fällning av det stora tjocka trädet, än den var då de kom. Snyggt och prydligt, snabbt och effektivt. Även det fasta priset kändes rimligt, det kan ibland vara ett hinder om det blir för dyrt.

Jag har hört om er innan, men just den här gången via en av kolonisterna på Husbyborgskolonin. Hon hade anlitat er till en bostadsrättsförening i Eriksberg och alla var mycket nöjda där.

 

Allra bästa hälsningar och önskan om en skön vårhelg. /Elisabeth

 

22/4

Tack för ett väl utfört arbete. Jag hittade ert företag via en släkting som rekommenderade er.


Hälsningar
Bo A

 

2/5

Vi är nöjda med arbetet. Kompetenta och kunniga! Formade trädet efter våra önskemål. Mvh, Erik

 

9/5

Stort tack för hjälpen och vi är mkt nöjda! Hälsningar, Ted

 

19/5

Vi är väldigt nöjda. Det var imponerande att se på.

Mvh, Patrik Armuand

 

23/5

Som vanligt väldigt nöjd, fakturan går iväg i slutet på veckan. Återkommer efter sommaren angående 2 björkar ( å kanske nåt mer ) pratade med Joe om det när han var här. Hör av mig ngn månad innan. Ha en trevlig sommar själva. Pontus

 

7/6

Vilket toppenjobb dom gjorde! Synd på vädret som dom fick jobba i men dom var glada och trevliga ändå. Mycket nöjd!
Mvh /Johan R

 

13/6

Det har verkligen fungera bra med flismaskinen, både hyran och funktionen. Jag hittade er/fick vetskap om er via annons som dök upp på FB. mvh/ Mattias

 

21/6

Yes, we are very satisfied with the job done! Very professional and clean work :-) Many thanks, Nora

 

 

5/8

Tack!
Är grymt nöjd och kommer därför recensera er positivt. 
//Crister

 

23/8

Stort tack! Vi är mycket nöjda. Med vänlig hälsning, Jonas

 

24/8

Alltid ett nöje att få hjälp av er, fakturan är inlagd för betalning. Hälsa Joe och kollegan,  /Mike

 

8/9

Pålitlig bedömning av vilka träd som behöver åtgärder med tydliga förklaringar. Mycket nöjda med fällning, kringarbetet och flexibiliteten. Bra kundbemötande. Hittade er på rekommendation av min chef och kollega på en skola i Uppsala. Hon hade anlitat er tidigare i år och var mycket nöjd med arbetet.  /August F

 

17/9

Idag har jag äntligen haft tid och ork att titta på resultatet i dagsljus, och det ser jättefint och prydligt ut! Betalning når er under nästa vecka och jag ska med nöje ge er goda omdömen och rekommendera er till grannar och bekanta.  Med vänlig hälsning, Johanna 

 

22/9

Vi är nöjda! Otroligt hur snabbt det gick :) Mvh, Fanny

 

23/9

Vi är mycket nöjda med ert arbete och med resultatet! Ni har faktiskt varit hos oss tidigare en gång. Det var så jag visste att ni fanns.

 

Trevlig helg!

Birgitta

 

23/9

Det känns jättebra, är nöjd.  Trevlig helg! Mvh // Ingun Winkler

 

14/10

Vi är mycket nöjda med genomfört arbete. Det har varit lätt att kontakta er och vi har snabbt fått svar. De som jobbade här var trevliga och snabba och hjälpte till med lite ytterligare grenar på en stor gran vilket uppskattades. Vi har blivit rekommenderade er av vår trädgårdskonsult.
Hälsn Margareta 

 

17/10

Vi är jättenöjda med jobbet Glömde fråga Joe när nästa beskärning bör ske för att hålla nere och hålla efter träden (samma träd).
Du kan väl kolla med honom och redan nu boka nästa tillfälle eller hur brukar ni göra? Bästa hälsningar /Lena

 

19/10

Tusen tack för ett toppenjobb, snyggt, säkert och snabbt utfört. Vi kan varmt rekommendera er till andra! Med vänliga hälsningar, Ulla

 

28/10

Vi är nöjda med arbetet. 
Med vänlig hälsning, Lina Gryvik

 

14/11

Tack för fakturan, den är betald sedan igår. Och framförallt tack för otroligt väl utfört arbete med trädfällningen. Proffsigt och snabbt utförande och trevligt bemötande. Jag kommer absolut anlita er igen vid behov och kan varmt rekommendera er till andra.

Med vänlig hälsning, Tina

 

20/11

Tack, jättefint jobb, vi är nöjda! Ha det gott/ Robert

 

30/11

Tack, vi är väldigt nöjda! Det känns tryggt med er och med så säkert och bra utfört arbete. Betalar inom kort.
Hälsningar och önskan om goda helger framöver, Anette och Janne W

 

2/12

Stort Tack för ett mycket proffsigt utfört arbete.
Dessutom två väldigt trevliga grabbar. Snyggt och prydligt efteråt.
Mvh, Lars B

 

7/12

Både Flemming och jag är mycket nöjda med ert arbete. Högsta betyg för professionalitet och effektivitet och inte minst vänligt bemötande.

 

Vänliga hälsningar

Katarina

 

11/12

Vi är jättenöjda! Arbetet utfördes helt utan anmärkning, på utsatt tid och till offererat pris. Vi kommer definitivt att återkomma till er vid framtida behov. 

Vi kom i kontakt med er av en slump, ni var hos vår granne och jag noterade då företagsbilens reklam och passade på att be om en offert. 


Tack för väl utfört arbete! Hälsningar Johan

 

21/12

Jag är ENORMT imponerad av snabbheten och proffsigheten hos era ”grabbar” och har redan rekommenderat er till flera av mina vänner.

Väldigt snyggt också att veden som sågades upp både för mig och grannen lades på ett sådant sätt att det inte är någon tveksamhet vems kubbar som är vems.

God Jul på er, och vi kanske hörs igen? /Anders

 

27/12

Vi har varit mycket nöjda med bemötande och det smidiga genomförandet! Kommer att ta hjälp av er till våren också vilket jag ser fram emot! Mvh, Nils