Om oss

Omdömen - 2022

Intresserad av att anlita oss? Läs gärna några av våra tidigare kunders omdömen nedan

Tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala, Enköping och övriga Uppland.

Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig och professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

Läs mer om våra tjänster 2020 2019 2018 2017 2016 2015

16/2
Tack så mycket och det var bara fint att få det gjort så snart. Träden blev jättefina.
/Lena

 

21/2

Vi är väldigt nöjda med Joe och kommer definitivt återkomma vid behov framöver. Allt gott! Med Vänliga Hälsningar, Pär

 

22/2

Jag är otroligt nöjd. Tyvärr var jag tvungen att åka iväg eftersom bussarna slutade att fungera igår och min fru behövde ta sig till jobbet. Tanken var att bjuda på kaffe! MVH Kåge 

 

28/2

Vi var upp och tittade i går, och vi tycker att det ser bra ut. Jag förstår att de behövde lägga ut flis för att kunna röra sig där. Det var mer is där än jag hade väntat mig. Jag hoppas att arbetet gick bra trots det.

Mvh, Eva

 

1/3

Vi är mycket nöjda med allt från det administrativa till utförande av arbetet. Allt som utlovades på offerten utfördes på ett snabbt, effektivt och mycket professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Ranglo Axe. Tack för hjälpen! Vi återkommer om vi behöver med hjälp.


Med Vänlig Hälsning, Ulf och Helena

 

7/3

This is the second time we used Ranglo Axe to remove trees and will definitely do so again. They are extremely fast and efficient and very careful when felling trees close to buildings. I can highly recommend using their services for tree removal with minimal fuss!


Thanks for the excellent service.


Best regards,

Ronnie

 

9/3

Tackar för bra utfört jobb igår, vi är mycket nöjda med det.

Ni tog ner ett träd åt en granne för ett antal år sedan, därav hade jag er på minnet och hittade sedan kontaktuppgifter och bra information på er hemsida.


Mvh
Erik 

 

10/3

Tack RangloAxe för personlig och professionell hjälp, allt fungerade utmärkt! Mvh, Maria

 

16/3

Tack så mycket för hjälpen med trädfällning. Ni blev rekommenderade av en gammal kund. Vi uppskattar att ni snabbt hörde av er. Jobbet utfördes professionellt enligt våra önskemål. Det märktes att ni var kunniga och effektiva och vi rekommenderar er utan reservation. Vi tänker själva anlita er igen om behovet uppstår. Mvh, Laurent

 

16/3

Hej och tack för hamlingen. Lika prydligt och fint som tidigare år.

Klart jag hör av mig igen. Hälsningar, Björn Milesson Fors

 

4/4

Tack så mycket och tack för hjälpen och det var jättebra att ni kunde hjälpa oss med de extra stubbarna också! 
Hälsningar
Niklas 

 

13/4

Vi är väldigt nöjda med ert professionella och snabba arbete och kan varmt rekommendera er till fler. Otroligt trevlig och skicklig personal.


Med vänlig hälsning,
Linda

 

22/4

Allt gick smidigt och marken var mer välstädad efter killarna lämnat efter utförd ansning och fällning av det stora tjocka trädet, än den var då de kom. Snyggt och prydligt, snabbt och effektivt. Även det fasta priset kändes rimligt, det kan ibland vara ett hinder om det blir för dyrt.

Jag har hört om er innan, men just den här gången via en av kolonisterna på Husbyborgskolonin. Hon hade anlitat er till en bostadsrättsförening i Eriksberg och alla var mycket nöjda där.

 

Allra bästa hälsningar och önskan om en skön vårhelg. /Elisabeth

 

22/4

Tack för ett väl utfört arbete. Jag hittade ert företag via en släkting som rekommenderade er.


Hälsningar
Bo A