Trädfällning

Vi är utbildade i precisionsfällning och med vår gedigna erfarenhet samt speciella verktyg och hjälpmedel kan ett träd fällas snabbt och säkert, oavsett storlek. Vi utgår från Uppsala och hjälper dig som behöver hjälp med trädfällning i Uppsala, Enköping och övriga Uppland.

Läs om vår trädfällning Stubbe där stubbfräsning ska utföras i Uppsala

Stubbfräsning

Stubbar där stubbfräsning i Uppsala utförs

Efter trädfällning återstår en del av stammen och dess rötter, dvs stubben, vilken vi mer än gärna hjälper er att ta bort! Att försöka hugga eller gräva bort en stubbe kan vara mycket svårt och tidsödande.

 

Effektivitet

 

Stubbfräsning är därför det skonsammaste och mest effektiva sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok.

 

Beroende på omgivningen så kan en stubbe vara problematiskt på följande sätt:

  • Nya skott kan produceras och trädet fortsätter att leva ovan och/eller under marken.
  • Utgöra svårigheter för gräsklippning och öka slitage på gräsklipparen.
  • Förstöra helhetstrycket i landskapet.
  • Vara ett hinder för byggprojekt.

 

Vår stubbfräsare - Vermeer SC362

Vi kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi äger en Vermeer SC362 stubbfräsare som med sin kraftfulla motor och sina vassa Yellow Jackets kan fräsa bort stubben snabbt och effektivt. Kvar blir endast ett hål som fylls igen med jord och det flis som uppstått efter stubben blivit bortfräst.

 

Vad blir resultatet?

Detta resulterar oftast i en hög som med hjälp av väder blir till fin jord igen, ni kan naturligtvis välja att sprida ut överskottet av fliset i andra rabatter/valda områden och lägga på ett litet lager med ny jord för att så gräs.

 

Är det något du fortfarande undrar över kring vår stubbfräsning i Uppsala? Tveka inte att kontakta oss.

Utvalda recensioner och omdömen gällande stubbfräsning

Vi är supernöjda med resultatet av kapning, bortforsling och stubbfräsning av vår tuija häck. Samt den snabba och smidiga kontakten med företaget. Dessutom väl utfört arbete. Syntes knappt att de varit där förutom det fina resultatet. Skulle absolut anlita dem igen. / Line och Thomas

Stubbfräsningen blev bra. Den sparade mig några svettiga timmar. Jag lägger in fakturan för
betalning. Tack! Mvh, Arne