UTHYRNING MASKINER

Om oss

Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård i trädgård, park och skog. Vi har som hårt arbetande team byggt vårt solida rykte på professionellt och ansvarstagande arbete, oavsett om det är fråga om trädvård eller trädfällning. Vi har Uppsala, Enköping och övriga Uppland som vår arbetsplats.

Läs mer om företaget

Uthyrning av flismaskin

Flismaskin

 

Efter avslutat arbete med trädfällning eller beskärning kan det bli små eller stora mängder avfall kvar, vill man ha hjälp med bortforsling kan vi naturligtvis ordna det men ibland kan det vara fördelaktigare att göra detta själv. Då har vi en Först ST6P för uthyrning. Perfekt för allt i från städdagar i bostadsrättsföreningen eller upprensning vid sommarstugan/kolonilotten till vår/höststädning i villaträdgården!

 

Maskinen kan snabbt och effektivt flisa grenar på upp till 15 cm i diameter. Grenar som är större rekommenderar vi att kunden sparar till ved, alternativt forslas bort på andra sätt. Vi ser gärna att kunden behåller så mycket flis som möjligt eftersom att materialet är utmärkt jordförbättring i t ex rabatter eller som gångunderlag runt odlingar eller i woodland områden. Maskinen är uppmärkt med användarvänliga instruktioner.

 

 

Priser: Från 1500:- (ex moms) för halvdag, vilket innebär hämtning senast 07:30 och återlämning senast 12:00 samma dag.

Från 2500:- (ex moms) för heldag, vilket innebär hämtning senast 07:30 och återlämning senast 15:30

samma dag.

 

Avtal: Hyresavtal maskin

 

Användningsinstruktioner: Maskinen är uppmärkt med användarvänliga instruktioner. Maskinen bogseras enkelt med dragkrok. Bränsle är bensin och förbrukningen ska fyllas på innan återlämning om inget annat är avtalat. Vid utebliven påfyllning tillkommer kostnad för samma mängd samt en påfyllningsavgift á 250 kr.