Om oss

Företagsprofil

Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård i trädgård, park och skog. Vi har som hårt arbetande team byggt vårt solida rykte på professionellt och ansvarstagande arbete, oavsett om det är fråga om trädvård eller trädfällning.


De två viktigaste delarna i vårt dagliga arbete är våra kunder och våra anställda. Vårt mål är att ge professionell, effektiv och vänlig service från första kontakt till utskick av faktura. För att kunna leverera det ser vi till att våra anställda är utbildade, erfarna, passionerade och motiverade. Vi erbjuder våra tjänster oavsett hur litet eller stort det potentiella jobbet är och har självklart både F-skatt sedel och full ansvarsförsäkring. Så oavsett om du är privatkund, medlem i bostadsrättsförening, företagare eller behöver underentreprenad står vi gärna till tjänst.

 

Vår filosofi

Träd är de största levande organismerna på vår jord och vi är lyckligt lottade att ha dem omkring oss. Listan över de positiva effekterna kan göras lång, från att rena luften vi andas till att husera en mängd olika livsformer. Ett träd ska tas om hand så att både nulevande och kommande generationer kan få njuta av dess fantastiska kvaliteter.

Vi tar vårt arbete på största allvar och ser först och främst till trädets bästa, det finaste resultatet blir när vi kan tillgodose både trädets och kundens behov. Med vår kunskap och erfarenhet har vi valt att inte kompromissa på vissa punkter, målet är alltid att hjälpa trädet att leva ett långt och hälsosamt liv.

Vi ser det också som en av våra uppgifter att sprida vår kunskap och informera både våra återkommande, nya och potentiella kunder om de bästa trädvårds praxis.