Om oss

Tjänster

Vi erbjuder alla våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga och fördelaktiga priser i Uppsala med omnejd.

Vi är tillgängliga via telefon eller mejl och ger alltid snabb, vänlig och professionell service. Använd gärna vårt kontaktformulär för bokning av kostnadsfri bedömning.

Läs mer om våra tjänster

Medlemskap

Det kommer ständigt nya rön, praxis och tekniker inom trädvård och trädfällning. Vi strävar efter att ligga i framkant och är aktivt deltagande i utvecklingen av vår bransch.

Genom att ständigt hålla oss uppdaterade, träffa andra som arbetar i branschen, utvecklas både som företag och på personlig nivå för alla våra anställda vill vi kunna leverera kvalitativa, effektiva och professionella tjänster. Därför har vi valt att vara medlemmar i följande organisationer:

Sveriges Arboristförbund, har medlemmar från flera olika yrken såsom arborister, skogsarbetare, trädodlare, forskare, pomologer m. fl. Tillsammans utgör medlemmarna ett starkt nätverk av professionella kontakter i och utanför Sverige, vilket medverkar till arbetet med att sprida kunskap, hålla hög kvalitet på utbildning samt att analysera komplexa frågor kring träd.
www.sverigesarboristforbund.se

Svenska Trädföreningen, är en ideell förening som arbetar för att huvudsakligen yrkesfolk ska få möjligheten att utbyta erfarenheter samt höja kunskapsnivåer vad gäller skötsel av träd i urbana miljöer. www.tradforeningen.org

International Society of Arboriculture, är en dynamisk plattform genom vilket arborister runt om i världen kan dela sina erfarenheter och kunskaper till nytta för samhället. ISA arbetar tillsammans med andra "gröna" organisationer för att främja en bättre förståelse av träd och trädvård genom forskning och utbildning av personal såväl som potentiella kunder. www.isa-arbor.com