Om oss

Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård i trädgård, park och skog. Vi har som hårt arbetande team byggt vårt solida rykte på professionellt och ansvarstagande arbete, oavsett om det är fråga om trädvård eller trädfällning. Vi har Uppsala, Enköping och övriga Uppland som vår arbetsplats.

Läs mer om företaget Stubbfräsning Enköping har utförts där Ranglo Axe har signerat stubben

Vi hjälper dig med stubbfräsning i Enköping

Stubbfräsning Enköping utförs på stubbe av gul traktor.

Efter trädfällning återstår en del av stammen och dess rötter, dvs stubben, vilken vi mer än gärna hjälper er att ta bort! Att försöka hugga eller gräva bort en stubbe kan vara mycket svårt och tidsödande.

 

Stubbfräsning är därför det skonsammaste och mest effektiva sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok.

 

Beroende på omgivningen så kan en stubbe vara problematiskt på följande sätt:

  • Nya skott kan produceras och trädet fortsätter att leva ovan och/eller under marken.
  • Utgöra svårigheter för gräsklippning och öka slitage på gräsklipparen.
  • Förstöra helhetstrycket i landskapet.
  • Vara ett hinder för byggprojekt.

 

Vår stubbfräsare - Vermeer SC362

Vi kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi äger en Vermeer SC362 stubbfräsare som med sin kraftfulla motor och sina vassa Yellow Jackets kan fräsa bort stubben snabbt och effektivt.

Resultatet av vår stubbfräsare?

Kvar blir endast ett hål som fylls igen med jord och det flis som uppstått efter stubben blivit bortfräst. Detta resulterar oftast i en hög som med hjälp av väder blir till fin jord igen, ni kan naturligtvis välja att sprida ut överskottet av fliset i andra rabatter/valda områden och lägga på ett litet lager med ny jord för att så gräs.

Är det något du fortfarande undrar över kring vår stubbfräsning i Enköping? Tveka inte att kontakta oss.